Hulladék gyűjtés, szállítás

Vállalkozásunk nagy tapasztalattal rendelkezik a  hulladékok gyűjtése és szállítása területén.


Elsősorban a kommunális hulladék gyűjtését, szállítását és kezelését végezzük, de gyakori feladataink közé tartozik az illegális szemétlerakók, szemétlerakatok megszüntetése és elszállítása.

A hulladék gazdálkodásban egyre fontosabb, hogy a hulladékok a korszerű hulladékkezelési előírásoknak megfelelően legyenek összegyűjtve és a konténerben elhelyezve. Ha külön gyűjtve csak beton, tégla, cserép, vakolat és ezek keveréke típusú hulladékot helyez el az egyes konténerekben, akkor annak kedvezőbb lesz az ártalmatlanítási díja, így csökken az elszállítás díja is.

Ugyanez vonatkozik a külön gyűjtött vegyes szemétre is, mely különböző csomagoló anyagok, mint pl: papír, fólia, használt bútor, és egyéb könnyű fajsúlyú akár tömöríthető hulladékokat jelent.

Ha nem megoldható a hulladékok külön gyűjtése, abban az esetben vegyesen szállítjuk az erre feladatra szakosodott válogatóhelyre. Itt történik a hulladékok ártalmatlanítás előtti szétválogatása. Ennek természetesen költsége van amit a vegyes hulladékok szállítási díjában is érvényesítenünk kell. Ebből adódik a különböző hulladékok szállítási díjkülönbözete.


Igény esetén gondoskodunk a Partnereinknél keletkező szelektíven gyűjtött újrahasznosítható hulladékok, valamint veszélyes hulladékok megfelelő kezeléséről, szállításáról, ártalmatlanításáról.

Fontosnak tartjuk, hogy a járművek, a hulladékokat szóródásmentesen szállítsák, az erre a célra rendszeresített takaró ponyva rögzítésével.

2003. január 1-jétől a hulladék termelők csak szakhatósági engedéllyel rendelkező vállalkozást bízhatnak meg a hulladékok elszállítására, ártalmatlanítására, ellenkező esetben az építésügyi szakhatóság előbb az építési, majd később a használatbavételi engedély kiadását tagadja meg.


Szakhatósági Engedélyeink:

  • Engedély a hulladékok szállítására: 14/1032-09/2014
  • KÜJ számunk: 103013008
  • KTJ számunk: 102359812

Bővebb információért keressen minket: Elérhetőségek

Hulladékszállítási engedélyünk

hulladékszállítási engedély 01
hulladékszállítási engedély 02
hulladékszállítási engedély 03
hulladékszállítási engedély 04
hulladékszállítási engedély 05
hulladékszállítási engedély 06
hulladékszállítási engedély 07
hulladékszállítási engedély 08
hulladékszállítási engedély 09
hulladékszállítási engedély 10
  • Előző
  • 1 / 2
  • Következő

Képek a hulladékok gyűjtéséről, szállításáról

hulladek eltakaritas 02
dscf0281
hulladek eltakaritas 03