A Rinkert kft. rövid bemutatás

A Rinkert kft. 2008-ban alakult. Fő tevékenysége zöldterület-kezelés.
E területen az elmúlt évek során több millió négyzetméteren végzett kaszálás, parlagfű irtás, bozót- és cserje irtás, fakitermelés és gallyazás munkálatokat.

bozot vagas 05
gepi foldmunka 04
gepi foldmunka 05

A környezetvédelem területén tanácsadással, illegálisan lerakott kommunális-, építési- és zöldhulladék kezeléssel áll a megrendelők rendelkezésére. A kisebb megrendelések mellett multinacionális cégek számára is lehetőség nyílt a szolgáltatásra, így a munka minősége, valamint az eszközpark az elmúlt két évben folyamatosan fejlődött. Ugyancsak a multinacionális cégek elvárásinak megfelelően igyekeztünk a tevékenységi kör bővítését is a közelmúltban elvégezni, így már park- és kertépítést, illetve a síkosság mentesítést is vállalunk.
 

A társaság vezetői és alkalmazottai számára a fejlesztés részeként kidolgozásra került a minőségirányítási rendszer, amely eredményes működést biztosít, egyben felkészíti a szervezetet a munkafolyamatok dokumentáltságára, valamint hozzájárul a megrendelők elégedettségének növeléséhez. Az esetleges káresemények rendezésének érdekében rendelkezünk felelősségbiztosítással.
 

A munkák elvégzéséhez saját gépparkkal rendelkezünk, az esetleges alvállalkozók munkájáért pedig felelősséget vállalunk.

Cégkivonat

Megtekintheti a hitelesített cégkivonatunk másolatát

cégkivonat 01
cégkivonat 02
cégkivonat 03
cégkivonat 04
cégkivonat 05
cégkivonat 06
  • Előző
  • 1 / 2
  • Következő